FACE YOUR FUN!

Theme Park Travel is een jonge en dynamische touroperator waar plezier maken een feit wordt. Wij richten ons op verschillende pretparken in binnen- en buitenland. Niets is ons te gek of het nu gaat om een dagje Toverland in Noord-Limburg of een reis naar Thorpe Park in Groot Brittannië. Onze doelgroep is erg breed zo heeft ieder pretpark wel iets te bieden voor de kleintjes, de jeugd als voor de (jong) volwassenen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen zullen wij u een aangename reis bezorgen. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat reeds meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs. Voor een goede prijs/kwaliteit verhouding zit u dan ook goed bij ons.</span>

Waarom Theme Park Travel?

Ruime keuze uit pretparken

Momenteel kunt u bij ons terecht voor een twintigtal pretparken van Nederland tot in Groot Brittannië. In de toekomst proberen wij dit verder uit te breiden.

Waar voor je geld

Wij zetten u in de meeste gevallen af bij openingstijd en halen u op bij sluitingstijd zodat u de gehele dag heeft om het pretpark te ontdekken. U betaald u bij ons geen extra kosten.

Exclusieve reizen

Een groot deel van onze pretparken zijn exclusief, wat betekend dat wij als enige tour operator van Nederland deze reizen aanbieden.

Lage boekingskosten

U betaald bij ons slechts €2,95 boekingskosten.

Wij regelen uw reis

Wij regelen het vervoer en zorgen voor de entreetickets, u hoeft alleen maar in te stappen en te genieten van een dag vol plezier.

Uitgebreide catering onderweg

In de bus kunt u (tegen betaling) genieten van een uitgebreide keuze aan drank, snacks &amp; eten.

Zoek Busreizen

Vind jouw dagje uit!